Vliesbehang - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Vliesbehang is eenvoudig te plaatsen
Het wordt niet voor niks ook wel snelbehang genoemd
Woonmode is er trots op erkend dealer te zijn van populaire merken als Eijffinger, AS Creations, Voca en Intervos


Op deze manier kunnen wij garanderen met de laatste woontrends mee te gaan en lukt het ons kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te biedenDoor ons aanbod aan verschillende merken kunt u allerlei kanten op. Zo vindt u alleen al bij Intervos meer dan 2.500 verschillende mogelijkheden.
U kunt terecht voor betaalbaar vliesbehang, papier en verschillende vinylsoorten.

Vliesbehang


Vliesbehang maakt behangen dus een stuk eenvoudiger, het wordt niet voor niks ook wel snelbehang genoemd. Daarnaast kenmerkt dit behang zich door de volgende eigenschappen:


- Krimpt niet na het lijmen
- Vertoont geen lijm vlekken of bubbeltjes
- Is overschilderbaar
- Eenvoudig te verwijderen
Vlies behang is eenvoudig te verwijderen, omdat dit er droog afgehaald kan worden. U verwijdert dit baan voor baan, zonder stoom te gebruiken. Hierdoor loopt uw behangen wand ook minder risico om beschadigd te raken. Dus mocht u uw behang willen vervangen, dan is dit binnen no time gebeurd!

Inspiratie opdoen voor uw behang


De verschillende motieven en kleuren maken kiezen niet gemakkelijk. Wanneer u naar behang zoekt is het dan ook belangrijk eerst voldoende inspiratie op te doen. Zo krijgt u een gevoel bij het soort behang dat u het best past.


Na verloop van tijd ervaart u dat bepaalde motieven en kleuren bij uw woninginrichting passen en lukt het om een keuze te maken. Lukt het u niet om de juiste combinaties te maken? Dan staan onze deskundige adviseurs u bij om dit samen met u te doen.

Voor iedereen de juiste keuze


Als erkend dealer van populaire merken als Eijffinger, PIP, Esprit en Voca kunt u bij ons voor kwalitatief behang terecht.


Zoekt u scherp geprijsd behang? Dan kunnen wij u diverse soorten budgetbehang adviseren. Wanneer u voor scherpe prijzen kiest bent u bij Woonmode altijd het goedkoopst uit.

Door Woonmode laten behangen


Wanneer u uw wanden door een vakman laat behangen weet u zeker dat het goed zit.


Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in behang en alles dat met woninginrichting te maken heeft. Onze vakmensen zijn u dan ook graag van dienst. Ook kunnen wij uw oude behang verwijderen en uw witwerk in orde maken.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
LAATSTE ACTIES