Interieuradvies - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Woonmode is dé specialist op het gebied van complete woninginrichting
Bij Woonmode vindt u alles onder één dakVan de grootste collectie vloeren tot de mooiste gordijnstoffen en binnenzonwering


Onze enthousiaste binnenhuisadviseurs zijn gespecialiseerd in het maken van sfeervolle combinaties in iedere woonstijl én ieder budgetWoonmode bewijst al 30 jaar dat sfeervol wonen binnen ieder budget mogelijk is. Woonmode is dealer van alle toonaangevende merken in vloeren en raambekleding, maar biedt daarnaast een voordelig alternatief met onze Home Collectie.
Daarbij biedt Woonmode u de 'laagste prijs garantie' op alle merken! Zo bent u verzekerd van een schitterende inrichting, een uitstekende service én de beste prijs!

Bezoek onze Woonmode Megastore in Rijswijk


U bent van harte welkom in onze unieke woonwinkel in Rijswijk. Hier presenteren wij op meer dan 1200m2 de nieuwste collecties op het gebied van vloeren, gordijnen, behang, karpetten en binnenzonwering.


Laat u inspireren door de nieuwste kleuren en trends die wij uitgebreid in onze woonwinkel tonen!

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
LAATSTE ACTIES