Acties - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Actie en extra voordeel
Profiteer bij Woonmode van de beste aanbiedingen!


Gratis meten en montage van binnenzonwering


Deze maand profiteert u mee van diverse grote acties op zonwering en raamdecoratie!


Woonmode is dealer van 's werelds toonaangevende fabrikanten als Luxaflex, Bece, Verosol, Wood&Washi, Copa Shutters en Multisol. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in buitenzonwering en screens van Luxaflex Outdoor.
Bezoek onze showroom

Deze maand: 10% korting op merklaminaat


Woonmode is dé laminaatspecialist van de regio Haaglanden. Wij zijn hoofddealer van alle a-merken, zoals Quick Step, Balterio, Ambiant, Tarkett en Berry Alloc.


Bij Woonmode bent u verzekerd van een duurzame kwaliteit voor de scherpste prijs, want onze prijzen zijn zelfs scherper dan internetshops.
Bezoek onze showroom

Deze maand: 10% korting op heel veel gordijnen


Profiteer van onze tijdelijke gordijnen actie, want deze maand krijgt u 10% korting op heel veel gordijnen, inbetweens & vitrages.


Daarbij worden uw gordijnen gratis bij u thuis ingemeten en gratis op maat gemaakt. Bezoek onze grote woonwinkel voor de complete collectie.
Bezoek onze showroom

Deze maand: PVC vloeren extra scherp geprijsd!


Deze maand profiteert u van extra scherpe prijzen op vele hoogwaardige PVC vloeren.


Woonmode is al 32 jaar de grootste woonspecialist van de regio Haaglanden. We zijn dealer van vrijwel alle a-merken en hebben eigen professionele vloerenleggers die garant staan voor vakwerk. Bezoek onze showroom in Rijswijk of maak direct een afspraak voor advies-aan-huis.
Bezoek onze showroom

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
LAATSTE ACTIES