Inspiratie - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

De juiste combinatie van kleuren, maakt of breekt de uitstraling van uw inrichting.
Woonmode adviseert graagDe sfeer in een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren die er zijn toegepast


Laat u inspireren door de collecties van onze leveranciers


Laatste woonblogs


Lees over de laatste trends, inspiratie en slimme tips
12 november 2020

Alles wat je wilt weten over slimme raamdecoratie

Luxaflex PowerView® Automation is dé manier om jouw elektrische raamdecoratie te bedienen. Ik vind het fantastisch, en jij straks ook! Daar ben ik van overtuigd.
10 oktober 2020

Isoleren kun je leren met raamdecoratie

Ik geef je 3 handige tips voor een lekker warm huis in deze herfst. Bij isoleren denk je namelijk al gauw aan, spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie of […]
25 september 2020

De 4 najaar trends voor jouw interieur

De tuinmeubelen gaan weer de schuur in, het wordt weer vroeger donker, de zomer is voorbij, de herfst komt eraan! Tijd voor gezelligheid, tijd voor 4 […]

Mooie toepassingen met LuxaflexMooie toepassingen met VerosolMooie toepassingen met BalterioMooie toepassingen met EastbornMooie toepassingen met SomfyMooie toepassingen met Novilon


Bruin


Bruin is een aardse kleur die zeer veel prachtige nuances kent. Bruin is warm en een geeft een kamer een stijlvolle warme en gezellige uitstraling.

Rood


Rood is een krachtige vrolijke kleur die energie geeft. Rood geeft een vertrek een warme en intieme uitstraling.

Oranje


Oranje is warm en stimulerend. In een ruimte brengt oranje een mooie warme gloed en prettige sfeer.

Geel


Geel is de kleur van de zon, verwarmend, stimulerend, vriendelijk en sprankelend. Met geel haal je vrolijkheid en een positieve sfeer in huis. Verschillende geeltinten zijn heel goed met elkaar te combineren.

Groen


Groen is de kleur die in de natuur het meest voorkomt. Een levendige kleur die ontspannend werkt en frisheid en nieuwe energie geeft.

Blauw


Blauw is de kleur van de lucht en de zee. Een kleur die rust brengt en een vertrek een frisse uitstraling geeft. Blauw past bijna overal bij, is helaas wel de koudste kleur die er is.

Paars


Paars is de kleur van de emotie. In een vertrek toegepast werkt het kalmerend en stimulerend.

Wit


Wit is de kleur van luxe en eenvoud. Wit is tijdloos en geeft licht, koelte en ruimte in een vertrek. Wittinten vormen een prachtige basis van de inrichting van een interieur.

Grijs


Grijs roept op zich geen emoties op maar kan goed met andere kleuren gecombineerd worden.

Zwart


Zwart absorbeert licht en kan daardoor somber werken. Geraffineerd toegepast geeft ze een ruimte een chique karakter. Zwart zorgt er ook voor dat een ruimte kleiner lijkt.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
LAATSTE ACTIES